Rummikoogid leivaga

Rummikoogid on tuttavad kõigile. Rummikooke võib valmistada aga ka leivaga, mis annab neile väga erilise maitse.

Retseptis märgitud koostisainetest jätkub 24 koogi valmistamiseks.




KOOSTISAINED

Koogile
200 gr biskviiti
200 gr leiba (must leib)
100 gr toasooja võid
250 gr Kreeka jogurtit
4-5 sl tuhksuhkrut
4-5 sl kakaopulbrit
4 ml rummiessentsi
8 batoonikese kommi (näiteks Kaseke)

Kreemiks
150 gr maitsestamata toorjuustu
3 sl tuhksuhkrut
1 tl magusamat mahla (mahla värvus annab koogi kreemile värvuse)

Paneerimiseks
3 viilu leiba




VALMISTUSJUHEND

1. Purusta köögikombainis biskviit ja leib peeneks puruks. Sega kokku.

2. Lisa juurde kõik ülejäänud ained (või, Kreeka jogurt, tuhksuhkur, kakaopulber, rummiessents).

3. Purusta köögikombainis kommid peeneks puruks. Lisa ülejäänud ainete hulka. Sega korralikult läbi.

4. Pane segu külmkappi 20 minutiks.

5. Purusta köögikombainis paneerimiseks leivaviilud peeneks puruks.

6. Veereta käte vahel 3-4 cm läbimõõduga pallid. Veereta neid purustatud leivapurus.

7. Aseta pallid alusele, pressi näpuga pallid lamedamaks ja vajuta keskele väike süvend.

8. Sega toorjuust tuhksuhkruga ja mahlaga. Pressi läbi tordipritsi kookidele kaunistuseks varem pressitud süvendisse väike kogus toorjuustu, tuhksuhkru ja mahla segu.

9. Koogid on koheselt söömiseks valmis, säilita neid külmkapis.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja armastuse soodsad ajad


Sünniratta kood


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Unenäopüüdja


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kaelakee: tüdruk ja hobune


Nugade ja kahvlite komplekt (12 tk)


Küünlaalus


Supitaldrikud 4 tk


LED küünlad (3 tk)


Käevõru: ametüst


Kaelakee ja kõrvarõngad

Seotud postitused